2. töönädal Blarney's

Teine töönädal algas muidugi kangelt, sest nädalavahetusel polnud mahti üldse puhata.
Kuid nüüd tulen oma kodutreppidest juba ühe raksuga üles, enam vahepeatuseid puhkuseks ei tee.
Olgu mainitud, et ma elan küll väga prestiizhikas linnaosas Montenottes, kuid sinna on 2,5 km ülesmäge kõmpimist. (Nagu 20 korda Balti jaama juurest üles Toompeale treppidest minna).

Aga füüsilise töö tegemine hakkab juba harjumuseks saama, kuid ega nädala sees siiski naljalt alla linna ei viitsi peale tööd jalutada. Seda enam, et kõik poed pannakse kl 18 kinni.

India maasikad


Meil oli sel nädalal erinevad töömaad: Kalev löödi minust lahku meeste seltskonda ja mina sain ikka rohida. Küll ma sain kiita, ega nad ise vist nii korralikult ei viitsi teha. Aga mina lihtsalt tean, et umbrohi tuleb KOOS JUUREGA välja kitkuda.
Rohitud peenar Belgia aias

Rohimata peenar Belgia aias

Vahel tekib küll tunne, et mida nad küll ilma minuta teeksid. Kõik ilusad unikaalsed puud-põõsad on täiesti umbrohu sisse mattunud. Täielik tööjõu puudus valitseb.
Kuid reedel mind premeeriti väga toreda tööga- nimelt sain ma vege aias marju korjata. Vot see oli vahelduseks tore töö. Maasikad, vaarikad, ploomid, põldmarjad, mustsõstrad, kõike sai natuke ka suhu pistetud. Kuid sealsed marjad pole eriti magusad, ilmselt kuna päikest on ikka vähe ja umbrohi ka segab...

Töötingimused
Ega meil siin nalja ei tehta, üldiselt pole eriti millegi peale mõeldud, et töötajal hea oleks olla. Pole toole, kus peal istuda, riietusruum on selgelt liiga väike ja seal ripub ja vedeleb 20 mehe tööroobad, dushiruumi ei saa kasutada, sest seal pole sajandeid keegi pesta tahtnud ja on mingit träni täis laoruumiks tehtud.. Kellegilt mingit korda ei nõuta, ainult üks KÄSK on: tööriistad tuleb oma kohale tagasi panna päeva lõpus.

Minule osteti isegi turvasaapad, kuigi ma keeldusin neid jalga panemast. Suveajal 20 kraadiga on see ikka liig mis liig. Et rohida ja marju korjata.. Aga vahest panen need ikka jalga, kui boss vaatab jälle kutja pilguga või kui vihma sajab.

Aga vaatamata sellele asjad toimivad ja eks minagi saan see 4 nädalat hakkama :)
Kaks kolleegi puhkamas
Reede
Reedel oli tore üllatus, kui päeva lõpus hakkas orkester kindluse all mängima. Igavesti tore oli ja Kalev ütles, et talle meeldib puhkpilliorkester kõige rohkem:)

Blarney Castle koos puhkpilliorkestriga

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Vägev turistikas- the Cliffs of Moher

Saabumine Corki

3. töönädal Blarney's