Taeva puudutus - Torc Mountin, Killarney

Selle imelise kogemuse kirjeldamiseks ei jätku isegi sõnu.
Kuid kohe alguses ütlen ära, et parim tunne on ikka see, kui tuled mugavustsoonist välja ja natuke pead eesmärgi nimel pingutama. Siis tuleb kohale jõudes ka taipamine, õppimine ja võimas adrenaliini laks.
Torc Mountini vallutamine, Killarney National Park
Killarney rahvusparki peavad kohalikud Iirimaa kõige ilusamaks kohaks.
Õnneks saime me Kaleviga oma kolleegidelt häid vihjeid ja otsustasime ise rongiga kohale sõita ning võtta jalge alla 10 km pikkune matk mäetippu. Ja tõesti- see vaade, mis sealt avanes, oli väärt igat meie sammu üles..

Üldiselt on Iirima selline madalamate küngastega maastik, mis on ka väga armas, kuid seal avanes ikka midagi enamat. Pean ütlema, et kuigi meil on siin päris raske - on just see kogemus igati väärt kõige selle kompoti läbitegemist :) :)
Julgustan kõiki omal käel avastamast, see on hoopis midagi muud kui bussireis.


Kuna ma tean, et kaugel olles, tuleb jube musta leiva isu peale, siis võtan alati omale leiba ja kilu kaasa, et kui isu tuleb, saan kiluleiba teha :) Ka seekord ootasin 2 nädalat ja kuna Kalev ei võtnud isegi vett mäkke kaasa, mis mina pidin kõige eest hoolitsema:)


Rattarent
Üldiselt ratastega on Iirimaal väga ohtlik, eriti veel kuskil turistipiirkonnas, kus meiegi kogesime täielikku peata olekut. Nimelt siin ei tea kunagi kus pool teed sõita. Turistid tulevad oma riigi harjumusest paremalt, iirlased vasakult.


Imeline järv, mägedest ümbritsetud maalilised vaated, no lihtsalt kutsus ujuma. Käisime mõlemad Kaleviga ujumas ja mõnulesime.

Jälle need imelised hortensiad

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Vägev turistikas- the Cliffs of Moher

Saabumine Corki

3. töönädal Blarney's